Pakmaya'dan Dünyada İlk ve Tek: Mayalı Kek Harçları

 

PAKMAYA’DAN DÜNYADA İLK VE TEK:

MAYALI KEK HARÇLARI

Mayalı harçlar serisini yeni kek harçlarıyla zenginleştiren Pakmaya, yine büyük bir yeniliğe imza atıyor. Dünya’da ilk ve tek mayalı kek harçlarıyla ‘Şimdi mayalı kekler zamanı’ diyor: Sade ve kakaolu çeşitleriyle el emeği keklerin lezzetini katlıyor. Pakmaya Mayalı Kek Harçlarıyla kabarmayan kek kalmıyor!

Yenilikçi, kaliteli ürünleriyle hayata kolaylık ve tat katan Pakmaya, mayası içinde ekmek, çörek ve poğaça harçlarından sonra şimdi de yeni Pakmaya Mayalı Kek Harçlarını sunuyor. Artık kek yapmak için hamur kabartma tozu ve şekerli vanilin gerekmiyor. Pakmaya Mayalı Kek Harçları doğrudan una ekleniyor, 10 dakikada mayalanıyor.

Pakmaya’nın sofralara yeni lezzetler, hanımlara yeni kolaylıklar sunmak için sürdürdüğü araştırma ve geliştirme çalışmalarının yeni ürünü Pakmaya Mayalı Kek Harçları ile her defasında kabarması ve lezzeti garanti, içi nemli ve yumuşak kekler yapmak artık çok kolay.

Akşamüstü çayları... Okuldan dönen çocukların ikindi kahvaltıları... Misafir günleri... Pakmaya Mayalı Kek Harçları ile kabarma ve lezzet garantili kekler zamanı başlıyor.

Kabarmayan kek kalmasın!

Pakmaya hakkında:

Türkiye'yi bilimsel yöntemle üretilen maya ile tanıştıran, sektörünün yarım yüzyıldır öncülüğü ve liderliğini yapan Pakmaya, 130’u aşkın ülkeye yaptığı ihracatıyla dünyanın en büyükleri arasında. Mayanın yanı sıra, fırıncılık, değirmencilik, pastacılık ve ev tüketim ürünlerindeki üstün kalitesi, zengin ürün yelpazesi, yenilikçi duruşuyla Pakmaya, ülkemizin güvenilen, sevilen, yükselen gıda markasıdır.

www.pakmaya.com.tr